Apps > Paid Apps > Productivity


Price: $2.99

Category: Productivity

Released: Aug 30, 2013

Version: 1.0

Size: 6.1 MB

Language: English

Seller: Mindsport Ltd.

Rated 4+

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.



52 gyakorlat az önbizalom növelésére – külsõ memória by Mindsport Ltd

52 gyakorlat az önbizalom növelésére - külsõ memória Screenshots



Description

Amikor elg ers az nbizalmad, kpes vagy pontosan felmrni s rtkelni cljaid, tisztban vagy kpessgeiddel, s meg vagy gyzdve arrl, hogy minden adott a sikerhez. nbizalom-hinyos llapotban azonban azt hiszed, a sors szeszlyn mlik, elred-e avagy sem, amit kitztl magad el. Az nbizalom fejlesztse s nvelse nlklzhetetlen a sikerhez s az nmegvalstshoz. Az applikci 52 praktikus, egyszeren megvalsthat nfejleszt pszicholgiai gyakorlatot tartalmaz nbizalmad nvelsre. Segt, hogy megbirkzz feladataiddal, tudatosan ptsd kapcsolataid, javtsd letminsged s valra vltsd lmaid.

Biztosan tapasztalta mr, hogy sokkal knnyebben tall j megoldsokat s tudatosabban hozhat megfelel dntseket, ha megbzhat forrsokbl rendszeresen tleteket kap. A HVG Knyvek ebben szeretne segteni. Neves szerzktl a vilg legjabb, sokszor meghkkent trendjeirl szl gondolatbreszt knyveket knl szles skln a HVG Knyvek. Kiadvnyaink az ismeretterjeszt knyvektl a gazdasgi s menedzsment tmj szakirodalmakon t a pszicholgiai, nismereti mvekig egyformn azt a clt szolgljk, hogy felrzzk a mindennapi rutin sorn eltompult gondolkodsunkat, hogy rdbbentsenek a vltoztats szksgessgre, s sztnzst adjanak az rtelmes, elremutat cselekvsre.

www.hvgkonyvek.hu

More Apps by Mindsport Ltd


Fly Calmly - fl..

Get in the Zone

S-cool's Exam a..

Triathlon Coach

Neville's Nugge..


Comments





Become a fan of the Apptizian on Facebook for exclusive reviews on the best free and paid ios apps for your iphone and ipad.