Apps > Paid Apps > Navigation

eBolets
Raul Pozo Matamoros

September 1st, 2013This app is designed for both iPhone and iPad

Price: $4.99

Category: Navigation

Released: Aug 31, 2013

Version: 1.0

Size: 55.7 MB

Language: English

Seller: Raul Pozo Matamoros

Rated 4+

Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.eBolets by Raul Pozo Matamoros

eBolets ScreenshotsDescription

eBolets s la primera aplicaci de predicci micolgica amb base cientfica i fiable per dispositius mbils. Noms es necessita connexi a internet per rebre els clculs diaris de predicci que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparici de les espcies: Rovell pinetell, rovell, rovell vinader, cep d'estiu, cep rogenc, cep i cep sureny. La precisi de les prediccions arriba fins 250 m2.

L'aplicaci t diferents eines per facilitar la localitzaci dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distncia del boletaire cap als bolets, filtre per alada dels bolets, localitzaci del boletaire, localitzaci del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.

Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicci, la visualitzaci dels mapes no requereix connexi a internet, sn a dintre de l'aplicaci. Per tant, l'aplicaci funcionar perfectament dins del bosc, nicament requereix GPS actiu.

eBolets t l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versi ser vlida per a la temporada de bolets per tot l'any 2013.

More Apps by Raul Pozo Matamoros


eBoletsLite


Comments

Become a fan of the Apptizian on Facebook for exclusive reviews on the best free and paid ios apps for your iphone and ipad.